неділя, 25 травня 2008 09:32

Гранта звільнили з "Челсі"

Гранта звільнили з "Челсі"

Після звільнення з посади головного тренера "Челсі" Жозе Моурінью його наступником став Авраам Грант. Через лаври і любов лондонців до португальця Грант постійно відчував певний тиск і залишався в тіні свого попередника. Проте саме з його приходом результати команди поліпшилися. "Сині" піднялися на друге місце у національному чемпіонаті і до останнього туру зберігали шанси на перемогу у Прем"єр-лізі. У Лізі чемпіонів "Челсі" дійшов до фіналу, де поступився тому ж таки "МЮ" у серії післяматчевих пенальті. Однак керівництво клубу все ж вирішило з ним попрощатися.

- Футбольний клуб "Челсі" може підтвердити, що контракт з Авраамом Грантом був розірваний сьогодні (24 травня). Це стало результатом переговорів протягом останніх двох днів. Усі в "Челсі" хотіли б подякувати Гранту за внесок, зроблений ним з того часу, як він став тренером у вересні минулого року. Тепер ми зосередимо усі зусилля на пошуку нового наставника для "Челсі". Подальших коментарів не надійде, доки ми його не знайдемо, - говориться в офіційній заяві клуба.

Британська преса вирішила не чекати рішення керівництва "Челсі" і вже зараз назвала імена найбільш вірогідних, на їхню думку, кандидатів на посаду тренера - Франка Райкарда та Роберто Манчіні.

www.chelsea-fc.ru

Зараз ви читаєте новину «Гранта звільнили з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі