вівторок, 27 травня 2008 16:07

Грант відмовився стати спортивним директором "Челсі"

Колишній головний тренер "Челсі" Аврам Грант, звільнений зі своєї посади 24 травня, відмовився посісти посаду спортивного директора клубу.

Ізраїльський фахівець був призначений спортивним директором "Челсі" в липні минулого року, а у вересні став головним тренером, змінивши португальця Жозе Моурінью. За словами Гранта, він розуміє причини, по яких керівництво команди запропонувало йому повернутися на цю посаду, але не вважає це призначення кращим варіантом продовження своєї кар"єри. Ізраїльтянин підкреслив, що він залишився в хороших стосунках з власником клубу Романом Абрамовичем.

Крім того, Грант прокоментував інформацію, яка з"явилася в англійських ЗМІ, про те, що компенсація, виплачена йому "Челсі" при звільненні, склала 5,2 мільйона фунтів стерлінгів (10,3 мільйона доларів). За словами тренера, названі в газетах цифри навіть близько не відповідають тій сумі, яку він отримав від клубу як неустойку.

Ізраїльтянин також відмовився обговорювати чутки про те, що найближчим часом він може стати головним тренером іншого англійського клубу "Манчестер Сіті".

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Грант відмовився стати спортивним директором "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі