Ексклюзиви
пʼятниця, 30 листопада 2007 14:08

Головного тренера "Портсмута" Реднаппа заарештували

Головний тренер "Портсмута" Харрі Реднапп виступив із звинуваченнями в адресу поліцейських, які заарештували його в середу.

28 листопада поліція лондонського Сіті в рамках розслідування порушень при проведенні трансферів заарештувала виконавчого директора футбольного клубу "Портсмут" Пітера Сторрі і наставника команди Харрі Реднаппа.

У вівторок поліцейські вломились в будинок тренера разом з фотографами, чим поставили дружину Реднаппа в ніякове положення. В цей час Харрі знаходився в Німеччині на матчі Ліги чемпіонів між "Штутгартом" і шотландським клубом "Рейнджерс".

- Мені подзвонила дружина, яка була в істериці. Вона повідомила мене, що представники поліції вломились в наш будинок. На мою думку, служителі закону поступили неправельно, дуже налякавши мою дружину. До всього іншого, поліцейські конфіскували комп"ютер, який я подарував дружині, - заявив Реднапп.

- Як мені пояснили в ділянці, я був затриманий за фінансові махінації з трансферами футболістів. Нібито один з агентів заплатив якісь гроші гравцеві нашого клубу. Мені складно сказати, яким чином керівництво клубу повинне нести відповідальність за фінансові операції між футболістом і його агентом, - обурюється наставник "Портсмута".

- Взагалі, ця ситуація тякась незрозуміла. Я ще жодного разу в житті не зустрічав агента, який платить футболістові, зазвичай це відбувається навпаки, - сказав Реднапп на спеціально скликаній прес-конференції.

За повідомленнями англійської преси, поліція лондонського Сіті розглядає трансфер Амді Файе, який в 2003 році перебрався в англійську команду з французького "Осера".

Клуб "Портсмут" належить бізнесменові російського походження Олександру Гайдамаку. Нинішній сезон "Портсмут" проводить на хорошому рівні: команда йде на 6-м місці в Прем"єр-лізі, всього на 3 очки відстаючи від третього місця і 9 балами поступаючись лідируючому "Арсеналу".

31-річний Олександр Гайдамак є громадянином Франції, останні десять років він жив у Великобританії. У січні 2006 року він став співвласником "Портсмута", а в липні того ж року - його одноосібним власником, викупивши контрольний пакет акцій у Мілана Мандаріча, інформує www.eurosport.ru.
Зараз ви читаєте новину «Головного тренера "Портсмута" Реднаппа заарештували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути