середа, 20 лютого 2008 16:17

Головного тренера "Челсі" Гранта налякали білим порошком

Невідомий прислав головному тренерові "Челси" Авраму Гранту посилку з білим порошком і запискою, в якій мовилося, що ця речовина стане причиною повільної і болісної смерті ізраїльського наставника. Експерти поліції провели перевірку і встановили, що порошок не представляє ніякої загрози.

Посилка була доставлена на тренувальну базу "Челси" в Кобхеме. Записка містила не тільки загрози в адресу Гранта, але і образи націоналістичного характеру. Дружина наставника Цофіт, яка працює на одному з ізраїльських телеканалів, також отримала погрози в свою адресу.

Представник поліції графства Суррей підтвердив, що у вівторок о 12 годині 15 хвилин за місцевим часом поліцейські отримали виклик на тренувальну базу "Челси". В даний час органи правопорядку намагаються дізнатися, хто був відправником посилки.

У вівторок, 19 лютого, Аврам Грант знаходився в Афінах, де його команда проводила перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти грецького "Олімпіакоса", який завершився з рахунком 0:0.

"Лента.ру" 
Зараз ви читаєте новину «Головного тренера "Челсі" Гранта налякали білим порошком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі