пʼятниця, 04 липня 2008 14:35

Головним арбітром матчу за Суперкубок України буде німець

Матч за Суперкубок України, який відбудеться 15 липня в Полтаві, буде обслуговувати німецька бригада арбітрів на чолі з Вольфгангом Штарком.

38-річний банківський службовець дванадцятий сезон обслуговує матчі німецької бундесліги, а з 1999 року притягується до міжнародних поєдинків. Його помічниками на лінії стануть Ян-Хендрік Зальвер і Фолькер Везель.

Штарку вже доводилося обслуговувати матчі за участю Динамо. Він працював на поєдинках Ліги чемпіонів "Ювентус" – "Динамо" і "Динамо" – "Рома". Обидва матчі завершилися розгромом киян з рахунком 0:5 і 1:4 відповідно. Чотири роки тому німець також був головним арбітром відбірного матчу чемпіонату Європи-2004 Україна – Північна Ірландія, і зафіксував в тому поєдинку нульову нічию.

Слід зазначити, що Штарк має репутацію достатньо ліберального арбітра, який прагне тримати нитку гри в своїх руках, при цьому не часто використовує дисциплінарні санкції, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Головним арбітром матчу за Суперкубок України буде німець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі