понеділок, 10 вересня 2007 19:54

Головний тренер збірної Англії змінить склад на матч з Росією

Головний тренер збірної Англії по футболу Стів Макларен повідомив, що внесе зміни до складу своєї команди перед матчем відбірного турніру Євро-2008 проти Росії, повідомляє Лента.Ру. Зокрема, в атакуючій лінії англійців разом з Майклом Оуеном, швидше за все, зіграє Пітер Крауч, а не Еміль Хескі, пише англійське видання The Guardian.

В суботу 8 вересня англійці розгромили на своєму полі Ізраїль (3:0) і помітно підвищили свої шанси на попадання у фінальну стадію чемпіонату Європи. Багато англійських ЗМІ назвали цю гру кращою для своєї команди у відбірковому циклі Євро-2008, але Стів Макларен, проте, вирішив піти на кадрові зміни.

У матчі з ізраїльтянами форвард "Вігана" Еміл Хескі замінював в основному складі Пітера Крауча, який пропускав зустріч через дискваліфікацію. При цьому Майкл Оуен відзначив, що йому зручніше грати саме разом з Хескі, але Макларен заявив, що вибирати склад на гру буде він, а не футболісти.

У матчі з Ізраїлем Майкл Оуен забив свій 38-й гол у складі збірної Англії. У парі з Хескі він виходив на поле 13 разів і всього в цих зустрічах провів 12 м"ячів. З іншого боку, тандем форвардів Оуен - Крауч записав на свій рахунок 10 голів в шести матчах, коли обидва нападаючих виходили в стартовому складі.

Ще однією зміною, на яку, швидше за все, піде Маклерен, стане повернення на полі Оуена Харгрівза, який залікував травму стегна.

Матч Англія - Росія відбудеться 12 вересня в Лондоні. Росіяни займають друге місце у відбірковій групі Е, набравши 18 очок у восьми зустрічах. Англія йде на третій позиції, відстаючи на один бал, а лідирує збірна Хорватії (20 очок). Команда Ізраїлю, як і Англія, набрала 17 очок, але провела на один матч більше за всіх своїх конкурентів.


Зараз ви читаєте новину «Головний тренер збірної Англії змінить склад на матч з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі