вівторок, 09 жовтня 2007 19:00

Головний тренер "Аякса" пішов в "Челсі": замість нього Мартін Йол?

Наставник "Тоттенхема" Мартін Йол може повернутися на батьківщину.

Незважаючи на дві підряд нічиї в Прем"єр-лізі й вихід в груповий етап Кубка УЄФА, подальша робота Мартіна Йола в "Тоттенхемі" під великим сумнівом. Схоже, боси клубу не знайшли йому гідну заміну, тому очікуваного розставання не відбулося, повідомляє football.ua з посиланням на Guardian.

Проте вже зараз Йол може сам гордо покинути команду до офіційного рішення клубу. Або ж піти з обопільної згоди і приєднатися до "Аякса".

У 2005-му році амстердамці вже запрошували Йола до себе, але тоді він прийняв пропозицію "Шпор", купившись на аргументи свого старого друга Франка Арнесена, який минулого літа перебрався в "Челсі".

Зараз "Аякс" втратив наставника Хенка тен Кате, що перебрався в "Челсі" і почав пошуки заміни.

З Марко ван Бастеном нічого не вийшло, оскільки чекати закінчення контракту клуб не буде, а місцева федерація навіть за "100 мільйонів євро" не дозволить фахівцеві працювати на два фронти.

Таким чином, Йол став чи не головним кандидатом на вакантну позицію. У "Тоттенхемі" говорять, що на рахунок запрошення голландця з "Аякса" до них ніхто не звертався.

Зараз ви читаєте новину «Головний тренер "Аякса" пішов в "Челсі": замість нього Мартін Йол?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі