пʼятниця, 15 березня 2019 08:31

Головний тренер "Динамо" прокоментував поразку від "Челсі"

Головний тренер "Динамо" прокоментував поразку від "Челсі"
Олександр Хацкевич вважає, що поки рівень "Динамо" - Ліга Європи.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич вважає, що нинішній рівень киян - це Ліга Європи. Проте, завдяки таким матчам, як з "Челсі", молоді гравці набираються досвіду, який допоможе їм у подальшому.

"Хотів би трохи інший жереб. Сьогодні у нас не було великого вибору в плані складу. Якби всі футболісти були в строю, могли б трохи краще виступити. Але з того, що ми маємо на сьогодні, кращого поки немає", - сказав Хацкевич на післяматчевій прес-конференції.

"Щодо гри говорити не буду: зрозуміло, що всі засмучені, футболісти, уболівальники. Підіб'ю підсумок нашого виступу в ЛЄ [з урахуванням кваліфікації ЛЧ], зіграли за цей час 12 ігор. На сьогодні наш рівень - Ліга Європи. Як тільки попалася команда рівня Ліги чемпіонів... На сьогоднішній момент дуже велика різниця в класі, індивідуальному та командному. Хлопцям усе одно подякував за ці 12 ігор, для них це неоціненний досвід ".

Хацкевич не захотів говорити про своє майбутнє в "Динамо".

"Це питання я з вами точно тут обговорювати не буду".

Тренер відзначив дії Дениса Гармаша і вважає, що така поразка лише зробить команду сильнішою.

"Гармаш забив 2 м'ячі - на жаль, з положення поза грою. З будь-якої поразки потрібно щось діставати. Немає команд, які не програють. Звичайно, з таким рахунком не хотілося програвати, але клас є клас".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" зазнало найбільшої ганьби в історії - відеоогляд матчу з "Челсі"

"Динамо" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи програло "Челсі" з рахунком 0:5. Ця поразка стала найбільшою для "Динамо" в єврокубках на своєму полі.

Зараз ви читаєте новину «Головний тренер "Динамо" прокоментував поразку від "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі