пʼятниця, 08 листопада 2019 12:58

Головний селекціонер "Динамо" хоче залишити клуб

Головний селекціонер "Динамо" хоче залишити клуб
Євген Красніков бажає залишити "Динамо". Фото: з відкритих джерел

Віце-президент "Динамо" Євген Красніков хоче залишити київський клуб. Про це Красніков повідомив президенту київського клубу Ігоря Суркіса під час особистої зустрічі. Про це розповів журналіст Михайло Співаковський у програмі "Та То Таке", пише "Спортарена".

"За нашими джерелами, відбулася зустріч між Суркісом і Красніковим. Відносини у них нормальні, робочі. Проблема тільки в тому, що погляди на розвиток клубу і кадрового потенціалу не збігаються. Тому, за нашою інформацією, Євген Красніков попросив звільнити його від займаної посади і пустити на вільні хліби. Але остаточного рішення немає, має відбутися ще одна зустріч, де визначать долю віце-президента "Динамо ", - розповів Співаковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кияни не змогли дотиснути суперника: головні висновки матчу "Копенгаген" - "Динамо"

Євгена Краснікова представили як віце-президента клубу влітку 2018-го. При цьому він неофіційно працював в "Динамо" ще з весни торік. Красніков відомий тим, що знайшов для "Металіста" Тайсона, Марлоса, Азедево та інших бразильців. У "Динамо" відповідав за бразильський напрям.

Зараз ви читаєте новину «Головний селекціонер "Динамо" хоче залишити клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі