середа, 16 липня 2008 17:44

Головна сенсація Australian Open пропустить Олімпіаду

Фіналіст Відкритого чемпіонату Австралії 2008 року Жо-Вільфред Тсонга пропустить Олімпійські ігри в Пекіні. Тсонга не зможе взяти участь в тенісному турнірі Олімпіади через травму. В цей час він проходить відновлення після операції з приводу травми коліна.

Перед тим, як прийняти рішення про відмову брати участь в Олімпіаді, 23-річний тенісист проконсультувався з лікарем олімпійської збірної Франції Бернаром Монтальваном. На Іграх в Пекіні Тсонга замінить Мішель Лодра.

Також про відмову виступити на тенісному турнірі пекінської Олімпіади через травму повідомили австрієць Штефан Кубек, замість якого зіграє Кріс Гуччіоне з Австралії, а також італійка Карін Кнапп, яку замінить її співвітчизниця Мара Сантаньєло.

У січні 2008 року Тсонга у фіналі Australian Open програв сербу Новаку Джоковічу. На сьогодні француз займає 18-е місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів, пише Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Головна сенсація Australian Open пропустить Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі