пʼятниця, 19 вересня 2008 12:20

Голландські футболістки тепер гратимуть в міні-спідницях

Голландські футболістки тепер гратимуть в міні-спідницях
Керівники голландського футболу прийняли революційне нововведення. Тепер футболістки цієї країни гратимуть не в шортах, як це роблять їх колеги по всьому світу, а в міні-спідницях, повідомляє РІА "Новости".

Ухвалено таке рішення було під тиском самих футболісток. Дівчата заявили, що не будуть більше носити шорти, а гратимуть в зручніших коротких спідницях.

З великою часткою вірогідності можна припустити, що дане нововведення на ура зустріне чоловіча частина шанувальників футболу, кількість глядачів на трибунах помітно збільшиться (знову ж таки, за рахунок чоловічої частини вболівальників команд), так само як і інтерес з боку телебачення.

Це нововведення точно сподобається президентові ФІФА Зеппу Блаттеру. Він ще в 2004 році запропонував футболісткам надягати більш вузькі шорти та футболки, за що, до речі, був розкритикований громадськістю.

"Укр.нет"

Зараз ви читаєте новину «Голландські футболістки тепер гратимуть в міні-спідницях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі