середа, 17 грудня 2008 14:08

Голландські футболісти хочуть, щоб збірну тренував Гус Хіддінк

Голландські футболісти вважають наставника збірної Росії Гууса Хіддінка ідеальною кандидатурою на пост тренера збірної Нідерландів на чемпіонаті світу 2010 року. Про це свідчать дані опитування гравців, проведеного голландським виданням VoetbalInternational. В опитуванні взяли участь 434 футболістів, з яких 204 людини (47 відсотків опитаних) проголосували за Хіддінка.

Друге місце в голосуванні зайняв нинішній тренер збірної Голландії Берт ван Марвейк. У його підтримку висловилося 141 гравець. За тренера АЗ Луї ван Галя, який опинився на третьому місці, проголосували 37 чоловік.

Скільки футболістів віддали свій голос за тренера пітерського "Зеніту" Діка Адвоката, який у минулому очолював збірну Голландії, не уточнюється.

Під керівництвом ван Марвейка голландці провели три матчі відбірного турніру ЧС-2010, і у всіх святкували перемоги. Голландія обіграла Ісландію (2:0), Македонію (2:1) і Норвегію (1:0).

lenta.ru 

Зараз ви читаєте новину «Голландські футболісти хочуть, щоб збірну тренував Гус Хіддінк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі