понеділок, 05 березня 2007 15:34

Голкіпер "Спартака" потрапив за грати

 

Голкіпер московського "Спартака" Олексій Зуєв, 26 років, провів ніч у відділку міліції, інформує Євроспорт.

Футболіст під"їхав на автозаправку, де зібралася невелика черга. Зуєв не захотів чекати, та намагався проскочити повз автомобілі, що стояли спереду. Проте, маневр не вдався. Знервований через затримку, "спартаківець" вискочив зі свого авто з травматичним пістолетом ІЖ. Ним він став погрожувати водію, що стояв попереду.

Працівники заправки побачили, що інцидент набирає серйозних обертів, та викликали міліцію. Працівники МВС Росії забрали дебошира у відділок та протримали його там до ранку.

Футболістові інкримінується стаття 20.1 Кодексу про адміністративні правопорушення ("дрібне хуліганство"). Вона грозить йому великим штрафом.

- Експертиза показала наявність в крові алкоголю. Через декілька днів буде готовий наркологічний аналіз. Напевно, він був у розпачі після програшу, от і психанув, - прокоментував ситуацію співробітник міліції.

В суботу "Спартак" програв московському ЦСКА матч на Суперкубок Росії з рахунком 2:4. До того ж голкіпера нещодавно було виставлено на трансфер.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Спартака" потрапив за грати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі