понеділок, 19 листопада 2007 15:43

Голану не дозволили отримати "Мерседес" від англійського мільярдера

Форвард збірної Ізраїлю по футболу Омер Голан, який забив переможний гол у ворота збірної Росії в матчі відбірного турніру Євро-2008, не отримає обіцяний "Мерседес". Федерація футболу Ізраїлю (IFA) оголосила, що подібні заохочення протилежні принципам спортивної боротьби, інформує www.lenta.ru.

Нагородити автора переможного гола у ворота збірної Росії "Мерседесом" незадовго до матчу пообіцяв британський мільярдер Фред Дон. Після закінчення зустрічі Голан вже встиг розповісти, що з радістю прийме автомобіль, а також пожартував, що візьме водієм Ельяніва Барду, який забив перший гол у ворота росіян.

В неділю з"ясувалося, що правила IFA забороняють футболістам збірної Ізраїлю отримувати подібні винагороди. Юристи IFA відзначили, що Голан може стати власником обіцяного "Мерседеса", тільки якщо він перерахує суму грошей, рівну вартості автомобіля, на рахунок добродійних організацій.

Гол, забитий форвардом збірної Ізраїлю на 92-ій хвилині матчу з Росією, може зіграти значну роль в його кар"єрі. Президент клубу "Маккабі" з Петах-Тікви, за який виступає Голан, вже повідомив, що в січні цього року він розраховує продати футболіста не менше чим за півтора мільйони євро.

Зараз ви читаєте новину «Голану не дозволили отримати "Мерседес" від англійського мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі