вівторок, 10 червня 2008 14:00

Гол ван Ністелроя визнали "законним" через травму Пануччі

УЄФА зробив офіційна заяву з приводу того, що перший гол збірної Голландії у ворота Італії у вчорашньому матчі цих команд на Euro-2008 був зарахований за правилами, повідомляє "Спорт-Експрес".


Нагадаємо, на 26-ій хвилині, коли Руд ван Ністелрой відправив м"яч в сітку воріт Джанлуїджі Буффона, багато вболівальників та фахівців вважали, що суддя повинен був зафіксувати у голландця офсайд і відмінити гол.

Проте генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор заявив на прес-конференції, що, згідно правил, італієць Крістіан Пануччі, що отримав травму залишився за лінією своїх воріт, продовжував бути учасником гри - не дивлячись на те, що перебував за межами поля. Таким чином, у момент передачі перед ван Ністелроєм було двоє гравців збірної Італії (включаючи Буффона), тому офсайда не було.

"Гол був зарахований за правилами, - заявив Тейлор. - Небагато людей ознайомлені з цією інтерпретацією правил, включаючи навіть тих, хто грав на полі".

Голландія перемогла в цьому матчі з рахунком 3:0.

Зараз ви читаєте новину «Гол ван Ністелроя визнали "законним" через травму Пануччі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі