Ексклюзиви
неділя, 20 жовтня 2019 19:11

Гол Миколенка приніс перемогу "Динамо" над "Олександрією"

Гол Миколенка приніс перемогу "Динамо" над "Олександрією"
Віталій Миколенко забив єдиний м'яч у грі. Фото: Олександр Попов

"Динамо" в рамах 11 туру чемпіонату України вдома мінімально перемогло "Олександрію". Єдиний м'яч у матчі забив Віталій Миколенко.

Gazeta.ua зібрала головні аспекти гри на "Олімпійському".

Пауза на матчі збірної зачепила "Динамо". Якщо українські збірники Циганков, Миколенко та Сидорчук опинилися в стартовому складі, то не всім легіонерам- збірникам знайшлося місце в складі. Тільки поляк Кендзьора вийшов у стартовому складі, який прпоускав останню гру за збірну. Вербич та Родрігес опинилися на лавці запасних, а Кадар дивився матч на трибунах.

Кияни мали кадрові втрати. Дискваліфікованими на гру були Артем Бесєдін та Володимир Шепелєв. Перший пропускав гру через перебір жовтих карток, а Шепелєв не грав через вилучення в попередній грі проти "Колоса".

Михайличенко переграв Шарана тактично. "Олександрія" - команда досвідчена, як робить ставку на силовий футбол. Грати проти такої команди у позиційній атаці не дуже просто. Тренерський штаб "Динамо" вдався до хитрощів: віддав ініціативу супернику та за це отримав вільний простір на чужій половині поля. Динамівці використовували вільні зони завдяки індивідуальній майстерності та швидкості флангових гравців.

Михайличенко переграв Шарана тактично

Денис Попов дебютував за "Динамо" в поточному сезоні. Відсутність Кадара та травма Бурди дозволила зіграти в цьому сезоні вперше 20-річному Денису Попову. Для молодого захисника матч вийшов не простий. Декілька разів дав себе обіграти один в один, не завжди читав гру та підстраховував партнерів.

Олександрія мала проблеми за позиційною атакою. Підопічні Шарана мали територіальну перевагу протягом всьому матчу. Контроль м'яча в середині поля, навісні передачі в штрафний майданчик суперника, декілька небезпечних стандартів – це все, що змогли створити олександрійці за весь матч. Навіть фінальний штурм гостям не вдався.

Фран Соль провів слабкий матч. Через дискваліфікацію Бесєдіна та участь в збірній Родрігеса шанс отримав Соль. Іспанський форвард мав хороший момент на початку гри, коли зі зручної позиції не переграв воротаря, але потом розчинився на полі, провівши черговий слабкий матч. Також доволі пасивним був Денис Гармаш, який грав на позиції атакувального півзахисника.

"Динамо" здобуло перемогу на класі. Підопічні Михайличенка здобули важливу перемогу проти не простого суперника. В першу чергу зігравши дуже добре тактично. Нівелювали всі сильні сторони суперника, але при тому натисли на слабкі. Перед матчем Ліги Європи ряд футболістів отримали відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гірники" розім'ялися перед матчем Ліги чемпіонів: головні висновки матчу "Шахтар" - "Колос"

Наступний матч "Динамо" проведе 24 жовтня в рамках Ліги Європи. Суперником динамівців буде чемпіон Данії "Копенгаген". Початок гри – о 22 годині. В чемпіонаті кияни зіграють 27 жовтня проти "Карпат".

Зараз ви читаєте новину «Гол Миколенка приніс перемогу "Динамо" над "Олександрією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути