понеділок, 12 січня 2009 10:59

Гол Мессі приніс "Барселоні" перемогу

Форвард "Барселони" Ліонель Мессі приніс своїй команді виїзну перемогу над "Осасуною" (3:2) в матчі чемпіонату Іспанії, забивши вирішальний гол на 84-ій хвилині. Ще за десять хвилин до кінця зустрічі "Барселона" поступалася з рахунком 1:2, але зуміла вирвати перемогу завдяки м"ячам Хаві і Мессі, повідомляє lenta.ru з посиланням на Reuters.

Каталонці відкрили рахунок на 44-ій хвилині, коли найкращий бомбардир чемпіонату Іспанії Самуель Ето"О забив свій 16-й гол в національній першості. В середині другого тайму "Осасуна" забила два м"ячі (відзначилися Мігель Флано і Вальтер Пандіані), але кінцівка зустрічі залишилася за "Барселоною".

Каталонська команда упевнено лідирує в чемпіонаті Іспанії, набравши 47 очок в 18 іграх. На 12 очок від "Барселони" відстають мадридський "Реал" і "Севілья". Ці команди в 18-му турі взяли виїзні перемоги над "Мальоркою" (3:0) і "Депортіво" (3:1) відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Гол Мессі приніс "Барселоні" перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі