пʼятниця, 12 лютого 2010 19:03

Гол Кравця приніс "Динамо" перемогу над англійцями

Гол Кравця приніс "Динамо" перемогу над англійцями

Київське "Динамо" провело черговий вдалий спаринг на навчально-тренувальному зборі в Іспанії. Цього разу чемпіон України переграв представника англійської Прем"єр-ліги "Бернлі" - 2:1.

Чемпіону Україну довелося виступити в ролі наздоганяючого. На 19-й хвилині Маккенн, отримавши м"яч на лінії штрафного, змістився вправо і вдарив у протихід Бойку. М"яч від рук динамівського голкіпера вдарився об стійку і залетів у сітку.

Кияни не зніяковіли після пропущеного м"яча і ще до перерви зуміли вийти вперед. На 40-й хвилині Алмейда вдало замкнув передачу Маграо з кутового. А через чотири хвилини Кравець відгукнувся на передачу Шевченка і встановив, як пізніше виявилось, остаточний рахунок у матчі: 2:1 на користь київського "Динамо".

Контрольний матч

"Динамо" - "Бернлі" - 2:1 (2:1)

Голи: 0:1 - Маккенн (19), 1:1 - Алмейда (40), 2:1 - Кравець (44)

"Динамо": Бойко, Єрьоменко (Ель Каддурі, 46), Алмейда, Юссуф, Маграо, Михалик, Вукоєвич (Бетао, 46), Шевченко (Несмачний, 74), Мілевський (Гармаш, 74), Ярмоленко (Гусєв, 67), Кравець (Зозуля, 46).

"Бернлі": Вівер, Кальвенес, Дафф, Екерслі, Джордан, Корк, Маккенн, Паттерсон, Блейк, Німані, Томпсон.

Прес-служба Динамо

Зараз ви читаєте новину «Гол Кравця приніс "Динамо" перемогу над англійцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі