неділя, 28 липня 2013 23:59

Гол Дугласа Кости приніс перемогу "Шахтарю" над "Чорноморцем"
8

Фото: Фото: vk.com

Долю матчу між донецьким "Шахтарем" і одеським "Чорноморцем" на "Донбас-Арені" у третьому турі чемпіонату визначив єдиний гол Дугласа Кости на 72 хвилині, повідомляє УНН.

Оновлений склад донецького "Шахтаря" мав перевагу над одеським "Чорноморцем" у першому таймі. Але втілити її в голи не зміг.

І в першому, і в другому таймах "Чорноморець" мав нагоду забити. Підводила точність, а також кілька разів рятував свою команду голкіпер "Шахтаря" і збірної Андрій Пятов.

Та на 72 хвилині донеччани все ж таки забили. Дуглас Коста скористався слабкою обороною "Чорноморця" і влучив у дальній кут воріт Безотосного.

І навіть після цього одесити мали дві стовідсоткові нагоди, аби зрівняти рахунок, та до фінального свистка змінити його не змогли.

"Шахтар" здобув третю перемогу, а "Чорноморець" має два очки після трьох стартових турів і досі в новій першості України не перемагав.

 

Зараз ви читаєте новину «Гол Дугласа Кости приніс перемогу "Шахтарю" над "Чорноморцем" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі