вівторок, 25 листопада 2008 12:30

Глєб впевнений, що "Реал" програє в Білорусі

Півзахисник "Барселони" Олександр Глєб вважає, що в матчі 5-го туру Ліги чемпіонів проти "Реала" борисовський БАТЕ отримає перемогу.

"Судячи з того, що пишуть в пресі, ситуація всередині "Реала" далека від ідеальної. Команду лихоманить, і над головним тренером постійно висить загроза відставки. Мені здається, що в таких умовах і футболістам важко відчувати себе комфортно. Звичайно, вони професіонали високого рівня, але коли поразки йдуть низкою, то назовні спливає безліч мікроконфліктів, раніше непомітних. І це може нівелювати різницю в індивідуальній майстерності між ними і білорусами".

"До того ж БАТЕ зараз практично втратив всякий пієтет перед грандами, і впевнений в тому, що його гравці змусять суперника викластися на 100 відсотків, влаштувавши мадридцям важкий матч. Плюс погода, яка зіграє на нашій стороні. Все це дає підстави думати про реальність досягнення позитивного результату".

"БАТЕ традиційно сильно починає на своєму полі і домінує, створюючи немало небезпечних моментів. Повторюся, головне - їх реалізувати. Тоді все буде нормально. Хоча "Реал", впевнений, теж не демонструватиме виїзну модель. Йому треба перемагати, тому що Зеніт ще не втратив шанси вийти в наступну стадію. Втім, я думаю, наші все одно виграють. З рахунком 2:1", - говорить "іспанський білорус".

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Глєб впевнений, що "Реал" програє в Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі