вівторок, 29 січня 2008 11:25

Гладкий вважає, що його зурочили і потрібно звернутися до Бога

Гладкий вважає, що його зурочили і потрібно звернутися до Бога
У переможному матчі з московським ЦСКА, який закінчився переконливою перемогою "Шахтаря" з рахунком 3:1, 20-річний форвард "гірників" Олександр Гладкий цілком міг зробити і хет-трик. Але в жодному з моментів кращому бомбардирові поточного чемпіонату України не пощастило забити. Саша вважає, що його зурочили і пора звернутися до Бога.

Нападаючий донеччан останній раз відзначився за свою команду ще 7 жовтня, коли зробив дубль в домашньому матчі з "Карпатами". З тих пір Гладкий "мовчить". У поєдинку з ЦСКА на рахунку Олександра шикарна гольова передача на Брандау, а ще два нереалізовані моменти, які прийнято називати стовідсотковими.

У першому таймі форвард "посоромився" розстріляти воротаря "армійців" Акінфєєва, благо підстрахував Фернандіньо (власне, Гладкий якраз влучив у кіпера, хоча від нього вимагалося зворотне). А в другий 45-хвилинці Олександр метрів з семи "щокою" пробив вище воріт. Крім того, на 88-й хвилині м"яч "облизав" перекладину після зрячого удару нашого гравця метрів з 23-х, але це вже питання везіння.

"Я не можу зрозуміти, що відбувається. Але моменти є, і це вже добре. Залишилося тільки влучити у ворота. Значить, потрібно ще більше працювати на тренуваннях, тоді все і налагодиться. Хоча на тренуваннях і так, начебто, все виходить прекрасно", - поділився своєю проблемою футболіст.

Гладкий повідомив, що під час запланованої з командою поїздки до Єрусалима він обов"язково зайде помолиться в церкву і попросить Бога позбавити його від невезіння.

24 ua
Зараз ви читаєте новину «Гладкий вважає, що його зурочили і потрібно звернутися до Бога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі