пʼятниця, 21 січня 2011 11:55

Гірськолижнику зробили операцію на мозку і ввели у стан штучної коми

Гірськолижнику зробили операцію на мозку і ввели у стан штучної коми

Лікарі ввели австрійського гірськолижника Ханса Грюггера у стан штучної коми. 20 січня він отримав важкі травми під час заїзду. 29-річному Грюггеру зробили операцію на головному мозку, яка, за словами лікарів, пройшла успішно. Спортсмен перебуває в палаті інтенсивної терапії, повідомляє видання Monsters and Critics.

Грюггер отримав черепно-мозкові травми і травму грудної клітини на трасі в австрійському Кітцбюелі під час тренувального заїзду на трасі швидкісного спуску. Спортсмена вертольотом доставили в одну з клінік Інсбрука, де йому зробили операцію.

У 2008 і 2009 роках на трасі "Штрайф" в Кітцбюелі важкі травми отримали американець Скотт Макартні і швейцарець Даніель Альбрехт. Обох спортсменів довелося вводити в стан штучної коми, причому Альбрехт перебував у комі протягом трьох тижнів. Обидва гірськолижники повернулися в спорт.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Гірськолижнику зробили операцію на мозку і ввели у стан штучної коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі