четвер, 15 травня 2008 18:01

Гірскіс: журналіст неправильно виклав мої слова про продовження тренерської кар"єри

Спортивний директор "Азовмаша" Рімас Гірскіс стверджує, що не заявляв про своє повернення на тренерський місток маріупольського клубу. За словами Рімаса, мова дійсно йшла про його бажання приступити до тренерської діяльності з наступного сезону, але без якої-небудь конкретики про місце продовження кар"єри.

- Мені дійсно вдалося справитися з проблемами із здоров"ям, тому планую з наступного сезону повернутися до тренерської роботи. Але де саме це відбудеться, я поки і сам не знаю. В даному випадку журналіст озвучив те, про що я не говорив і створив неприємну ситуацію для "Азовмаша" напередодні фінальної серії. Я неодноразово заявляв, що моє серце належить маріупольському клубу, який не відвернувся від мене у важкий момент. Тому, я, звичайно ж, розгляну пропозицію про продовження співпраці, якщо воно піде. А поки що я всією душею переживаю за команду і бажаю їй успіху у фіналі Суперлігі. Обов"язково приїду підтримати "Азовмаш" під час вирішальних матчів за "золото" чемпіонату України, - резюмував Гірскіс.

"Сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Гірскіс: журналіст неправильно виклав мої слова про продовження тренерської кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі