вівторок, 13 листопада 2007 10:18

Гінер: розмови про можливу відставку Газзаєва прості чутки

Президент екс-чемпіона Росії з футболу, моськовського ЦСКА, який в минулому чемпіонаті зайняв третє місце і завоював путівку в Кубок УЄФА, Євген Гінер назвав розмови про те, що команду може залишити головний тренер Валерій Газзаєв, простими чутками, інформує www.eurosport.ru.

- Валерій Георгійович не хвилюється. Знаєте, зараз є модне слово - клон. Так от хай чутки і розмови відправляють клонів Газзаєва в інші команди, а у нас залишиться оригінал. Не хочу оцінювати роботу Валерія Газаєва. Я сам не задоволений своєю роботою, і, думаю, він теж так оцінює свою. Але у нас сильний колектив, і ми витримаємо. Це ми просто так привчили всіх до того, що нижче за друге місце в Россії не опускаємося. У мене буде зустріч з Газзаєвим, і ми обговоримо, кого з гравців потрібно придбати, а кого можна і відпустити, - заявив Гинер.

Раніше чутки сватали Валерія Газзаєва на посаду наставника київського "Динамо" і московського "Локомотива"

Що стосується минулого сезону, то із цього приводу президент ЦСКА заявив:

- Для багатьох зайняти третє місце в чемпіонаті Росії - це великий успіх, але наша команда ставить перед собою тільки найсерйозніші завдання. Звичайно, неможливо вигравати чемпіонат з року в рік, тоді це буде вже деградацією нашого футболу. Наше завдання - грати в Лізі чемпіонів і займати в Росії перше або друге місце.
Зараз ви читаєте новину «Гінер: розмови про можливу відставку Газзаєва прості чутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі