середа, 23 серпня 2017 11:44

Герой фіналу Євро-2016 став одноклубником Михалика

Герой фіналу Євро-2016 став одноклубником Михалика
Едер перейшов в оренду в "Локомотив"

Нападник збірної Португалії Едер орендований "Локомотивом" у "Лілля", повідомляє офіційний сайт російського клубу.

Орендна угода розрахована на один сезон. Після його закінчення у "Локомотива" буде можливість права викупу гравця.

У російському клубі Едер боротиметься за місце в основі з Джеферсоном Фарфаном, Арі й Олексієм Міранчуком, які грали на цій позиції на старті сезону.

Португалець виступав за "Лілль" останні 1,5 року. Спочатку він був орендований у "Суонсі", а торік улітку викуплений за 4 млн фунтів.

Минулого сезону нападник був важливим гравцем команди, зіграв у 36 поєдинках і забив 7 м'ячів. Однак після приходу на посаду головного тренера Марсело Б'єлси став не затребуваний.

Відомий Едер також за виступами за збірну Португалії. Саме він став автором вирішального голу в додатковий час у ворота збірної Франції (1:0) у фіналі чемпіонату Європи-2016. В цілому на рахунку форварда 33 поєдинки за португальську збірну і 4 забитих м'ячі.

Кольори російського клубу захищає український захисник Тарас Михалик, який продовжив недавно контракт. А тренує команду колишній тренер "Динамо" Юрій Сьомін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой фіналу Євро-2016 починав грати за шматок м'яса

"Локомотив" на 2-му місці у турнірній таблиці чемпіонату Росії. Має в активі після 7 турів 16 очок.

Зараз ви читаєте новину «Герой фіналу Євро-2016 став одноклубником Михалика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі