понеділок, 10 травня 2021 15:03

Георгіївська стрічка не врятувала. Канадець "послав" російського гонщика

Георгіївська стрічка не врятувала. Канадець "послав" російського гонщика
Болід Мазепіна в кольорах російського прапора. Фото: Reuters

Канадський пілот команди Формули-1 Aston Martin Ленс Стролла показав непристойний жест на адресу російського гонщика команди Haas Микити Мазепіна під час кваліфікації на Гран-прі Іспанії.

Відео опублікував канал F1WOW в YouTube.

Стролла показав Мазепіну середній палець в той момент, коли обганяв його. Під час кваліфікаційного заїзду росіянин утрапив в скандал, оскільки заблокував пілота McLaren Ландо Норріса. За це Мазепін отримав один штрафний бал.

Переможцем Гран-прі Іспанії став діючий чемпіон світу Льюїс Гемілтон, а Мазепін посів передостаннє, 19-е місце.

22-річний Мазепін у минулому сезоні виступав у Формулі-2 і посів п'яте місце в чемпіонаті. У Haas йому вдалося потрапити завдяки тому, що спонсором команди стала російська компанія "Уралкалій", власником якої є батько гонщика бізнесмен Дмитро Мазепін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гемілтон знову виграв Формулу-1 і наздогнав Шумахера

У Формулі-1 російський пілот в першій гонці вилетів вже на першому колі, на другому етапі зайняв 17 місце, а на третьому - 19-е. Вчора він вийшов на гонку в шоломі з зображенням 9 травня і георгіївською стрічкою. Але атрибути прихильника русского мира йому не допомогли.

Зараз ви читаєте новину «Георгіївська стрічка не врятувала. Канадець "послав" російського гонщика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі