середа, 24 жовтня 2007 09:29

Газзаєв: у Лізі чемпіонів такі помилки допускати не можна

Головний тренер московського ЦСКА Валерій Газзаєв прокоментував матч своєї команди проти "Інтера" (1:2), повідомляє Лента.ru.

- Перший тайм провели добре. Володіли ініціативою, створювали моменти, забили гол. Але в другому "Інтер" додав і активно пішов уперед. На наший грі позначилися вимушені заміни. Другий гол "Інтера" став результатом помилки воротаря, як і в нашому попередньому матчі з "Фенербахче". Якщо допускати такі помилки в Лізі чемпіонів, перемог не буде, - сказав Газзаев.

Головний тренер московського клубу нарікав на відсутність у складі команди бразильського форварда Вагнера Лав, який отримав травму в матчі за збірну Бразилії.

- За винятком цього, я виставив оптимальний склад. Складно оцінювати наші шанси після двох поразок і однієї нічиєї. Але попереду ще три гри. До них будемо готуватися. Проте треба бути об"єктивним. На щось серйозне розраховувати складно. Залишилися тільки теоретичні шанси, - визнав Газзаєв.

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв: у Лізі чемпіонів такі помилки допускати не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі