середа, 03 жовтня 2007 09:33

Газаєв: на такому рівні помилки не прощають

Після нічиєї (2:2) у домашньому поєдинку другого туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Фенербахче" тренер московського ЦСКА Валерій Газзаєв нарікав на "грубі помилки в обороні", які коштували його команді цінних очок, повідомляє uefa.com.

ЦСКА замикає турнірну таблицю групи G (1 очко). По три очки у "Інтера" і ПСВ. Лідирує "Фенербахче" (4 пункти).

- Обидва м"ячі ми пропустили у результаті грубих помилок. А на такому рівні помилки не прощають. Турнірне положення зобов"язувало нас перемагати. Хотіли виграти, але, коли повели у рахунку, якось віддали ініціативу. Команда трохи втомилася в середині другого тайму. Мабуть, позначився важкий матч з "Зенітом" у чемпіонаті, а у "Фенербахче" був на день відпочинку більше. У другому таймі у нас були прекрасні можливості забити на контратаках. Я вважаю, реалізуй ми одну з них, то забезпечили б необхідний результат, але, на жаль, нам цього не вдалося. Звичайно, одне очко у двох іграх - не зовсім хороший результат. Ми будемо старатися і грати до останнього матчу, - сказав Газаєв.

Зараз ви читаєте новину «Газаєв: на такому рівні помилки не прощають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі