пʼятниця, 04 травня 2007 14:52

Гаттузо порівняв "Ліверпуль" з "Манчестер Юнайтедом"

У фіналі Ліги чемпіонів "Мілан" зустрінеться з "Ліверпулем". Півзахисник "россонері" Дженнаро Гаттузо, 26 років, порівняв англійський клуб з "Манчестер Юнайтедом". При цьому футболіст віддав перевагу "манкуніанцям", яких "Мілан" обіграв у півфіналі. Програвши 2:3 в Англії, вдома італійці розгромили "МЮ" 3:0, повідомляє "Спорт-Експрес".

- Між двома англійськими клубами помітна різниця. Якщо говорити про "МЮ" і "Ліверпуль", то можна сказати, що ми обіграли сильнішу з цих двох команду, - каже Гаттузо. - У "МЮ" багато технічних і швидких гравців. У "Ліверпулі" не так багато індивідуальностей. Тому вони роблять ставку на командну гру. Так діяли італійські команди років десять тому. Усе, що вони намагаються зробити, - це захищатися усім скопом. Попереду лише одинокий форвард.

Гаттузо також зазначив, що готується до серйозного протистояння у центрі поля з Стівеном Джеррардом, який не зовсім добре говорив про італійця у своїй автобіографії.

- Якщо він хоче лаяти мене - будь ласка, - відмітив хавбек "Мілана". - У мене ж є двадцять днів, щоб підготуватися до протистояння з ним. Я, як і раніше, поважаю цього футболіста. Мені імпонує манера його гри. З радістю чекаю зустрічі з ним. А перед тим, як все почнеться, я подивлюся йому в очі, - додав Гаттузо.

Зараз ви читаєте новину «Гаттузо порівняв "Ліверпуль" з "Манчестер Юнайтедом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі