понеділок, 25 жовтня 2010 18:39

Гаскойн сховається від в'язниці у лікарні

Гаскойн сховається від в'язниці у лікарні

Найскандальніший англійський футболіст знову попався на наркотиках і водінні в нетверезому вигляді і знову буде лікуватися в реабілітаційному центрі, щоб не відбувати покарання у в'язниці.

У ніч з четверга на п'ятницю, 21-22 жовтня, поліція зааарештувала 43-річного Гаскойна за підозрою в зберіганні кокаїну. Поліцейські виявили Газза в його ж будинку, куди вони приїхали за викликом. Дзвінок був від приятеля Гаскойна, який не на жарт злякався, коли в екс-футболіста "Ньюкасла" та "Тоттенхема" трапилося передозування.

Ніч з п'ятниці на суботу Гаскойн провів у лікарні, а потім був відправлений своїми друзями в клініку Провіденс, де знову буде лікуватися від алкогольної та наркотичної залежності, щоб "стати перед судом у тверезому вигляді". Як повідомляється, дана клініка відома своїми суворими порядками.

Джерело в клініці повідомив пресі: "Газза йшов по слизькій доріжці і продовжував віддаватися все тим же спокусам, тому він знову потребує допомоги. Таке трапляється з ним постійно і не зрозумієш, чи вирветься він з цієї руйнівної моделі поведінки".

Під час одного перебування в реабілітаційному центрі, Газза тричі "помирав". Медики тричі повертали його до життя, кожен раз, коли його серце зупинялося.

Відзначимо, що не далі як у середу, 20 жовтня, Гаскойн був визнаний винним у водінні в п'яному вигляді, за що йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 3 місяців.

Крім проблем з наркотиками і у нього є серйозні проблеми з психікою - два роки тому, перебуваючи в депресії, Газза погрожував убити себе. Крім того Гаскойн розтринькав свої, зароблені футболом, 14 млн фунтів, ледь уникнувши банкрутства. У серпні він був госпіталізований після того, як поламав ребра і ніс в автокатастрофі.

Серед позитивних моментів його життя те, що Гаскойн займає пост тренера в любительському клубі "Гарфорт Таун".

За матеріалами Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Гаскойн сховається від в'язниці у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі