субота, 01 березня 2008 13:56

Гашек: паніки немає, є розгубленість

У сьогоднішньому поєдинку з "Сан-Хосе" (2:3) "Детройт" продовжив свою сумну серію. "Ред Вінгз" виграли лише один з 11 останніх матчів. Востаннє команда виглядала так само слабо, коли її нинішньому лідерові Хенріку Зеттербергу було дев"ять років. Гірше "Детройт" провів серію матчів лише в жовтні-листопаді 1989 року, коли не міг перемогти 12 ігор підряд.

"Не хочу сказати, що у нас в роздягальні паніка, але на наших обличчях ви можете побачити розгубленість, - зізнався голкіпер Домінік Гашек. - Втім, ми як і раніше впевнені, що зможемо знову заграти так, як раніше".

Однією з причин невдач недавнього беззаперечного лідера (5 лютого "Ред Вінгз" відокремлювали від найближчого переслідувача "Далласа" 17 очок) називають епідемію травм. Той же Гашек провів перший матч за три тижні, а до цього заліковував травму стегна. Місяць пропустив захисник Ніклас Кронвалл, який сьогодні також вперше з моменту пошкодження ключиці з"явився на льоду. За 24 дні їх команда набрала всього чотири очки.

У лазареті "Детройта" зараз залишаються ключові захисники Ніклас Лідстрьом (коліно), Брайан Рафальскі (пах) і Кріс Челіос (коліно). "Звичайно, у нас є травмовані, але ми не хочемо виправдовуватися цим", - зазначив Гашек.

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «Гашек: паніки немає, є розгубленість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі