пʼятниця, 30 жовтня 2020 09:27

Ганьба Яремчука та сенсаційна поразка команди Моуріньйо: результати матчів 2-го туру Ліги Європи

Ганьба Яремчука та сенсаційна поразка команди Моуріньйо: результати матчів 2-го туру Ліги Європи
Роман Яремчук провалив матч проти "Хоффенхайма". Фото: УАФ

29 жовтня відбулися матчі 2-го туру Ліги Європи.

У групі А команда Паулу Фонсеки "Рома" не змогла вдома обіграти представника Болгарії ЦСКА - 0:0. В іншому матчі румунський "Клуж" та швейцарський "Янг Бойз" не виявили сильнішого - 1:1.

Норвезький "Мольде" вдома мінімально переміг віденський "Рапід" - 1:0. У іншому матчі гру В "Арсенал" розгромив ірландський "Дандлок" - 3:0.

Сенсацією у групі С стала гостьова поразка леверкузенського "Баєра" від представника Чехії "Славії" - 0:1. В іншому матчі групи французька "Ніцца" розгромила ізраїльський "Хапоель" - 3:0.

У групі D "Бенфіка" розібралася із бельгійським "Стандардом" - 3:0, а шотландський "Рейнджерс" мінімально здолав представника Польщі "Лех" - 1:0.

Представник Азербайджану "Карабах" був вдома декласований "Вільярреалом" - 1:3 у групі І. В іншому матчі "Сівасспор" вдома програв "Маккабі" із "Хайфи" - 1:2.

Іспанська "Гранада" та грецький ПАОК не виявили сильнішого у групі Е - 0:0. В іншому матчі представник Кіпру "Омонія" вдома програла ПСВ - 1:2.

Одна зі головних сенсацій відбулася у групі J. "Тоттенгем" Жозе Моуріньйо в гостях мінімально програв бельгійському "Антверпену" 0:1. В іншому матчі групи було забити 7 м'ячів. Австрійський ЛАСК перестріляв болгарський "Лудогорець" - 4:3.

У групі F зустрілися колишні суперники українських клубів у єврокубках. АЗ вдома розгромив "Рієку" - 4:1, в іншому матчі "Реал Сосьєдад" вдома програв "Наполі" - 0:1.

Італійський "Мілан" не мав жодних проблем у матчі із "Спартою" Прага - 3:0. В іншому матчі "Селтік" та "Лілль" не виявили сильнішого - 2:2.

У групі К московський ЦСКА та "Динамо" Загреб м'ячів не забивали - 0:0. В іншому матчі "Феєнорд" вдома розгромно програв представнику Австрії "Вольфсбуергу" - 1:4.

Бельгійський "Гент" вдома був розгромлений німецьким "Хоффенхаймом" - 1:4. Українського форварда Романа Яремчука було визнано найгіршим гравцем матчу за даними порталів WhoScored і SofaScore. Роман не забив пенальті на початку гри. В іншому матчі групи L сербська "Цервена Звезда" розбила чеський "Слован" - 5:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провалили старт матчу: чому "Зоря" вдруге програла у Лізі Європи

Матчі 3-го туру Ліги Європи відбудуться 5 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Ганьба Яремчука та сенсаційна поразка команди Моуріньйо: результати матчів 2-го туру Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі