понеділок, 21 липня 2008 13:50

Gameland купила російський хокейний сайт за півмільйона доларів

Компанія Gameland придбала у творців Championat.ru Дениса Нагорного і Євгена Сафонова хокейний портал allhockey.ru. Сума операції оцінюється в 400-500 тисяч доларів.

Місячна аудиторія allhockey.ru складає 215 тисяч відвідувачів по лічильнику RamblerTop 100. Gameland розраховує в 2009 році заробити на розміщенні реклами на хокейному ресурсі до 800 тисяч доларів. Передбачається, що рекламні доходи allhockey.ru будуть щорічно рости мінімум на 40 відсотків.

Колишні власники allhockey.ru стануть керівникам спортивного інтернет-напряму в Gameland. У компанії вже є спортивні активи: журнал TotalFootball, портал totalfootball.ru і гра "Футбольний менеджер".

Championat.ru, який також заснували Нагорний і Сафонов, два роки тому купила компанія SUP. По оцінках аналітиків, сума операції склала від 500 до 700 тисяч доларів.

Оборот медіакомпаніїGameland складає близько 22 мільйонів доларів. Компанія видає 19 журналів і оцінює їх сукупну аудиторію в 6,5 мільйонів чоловік на рік.

Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Gameland купила російський хокейний сайт за півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі