четвер, 10 липня 2008 18:36

Галліані: свого часу "Реал" давав за Шевченка 75 млн. євро

У прямому ефірі телеканалу Antenna 3 віце-президент "Мілана" Адріано Галліані розповів, як складно було розлучатися з Андрієм Шевченком при його переході в "Челсі", і що вони не можуть нескінченно довго чекати рішення Абрамовича щодо майбутнього українського нападаючого.

"Ніхто не знає, але в 2001 році мадридський "Реал" пропонував за Шевченка 75 мільйонів євро! Проте президент навіть не захотів говорити з цього приводу. Отже іспанцям довелося запрошувати Зідана", - розповів Галліані.

Враховуючи вік і бажання гравця, два роки тому "Мілан" погодився продати Шевченка в "Челсі". Причому, важливе значення в цьому трансфері мали особисті прохання власника "аристократів" Романа Абрамовича.

"Він підійшов до мене з питанням-проханням, відпустять його?" - згадує Галліані про перехід Шевченка. - "А потім закричав, що в ньому боротьба двох почуттів. З одного боку, бажання перейти до Лондона, з іншого - залишитися в Мілані. Вона продовжується до сих пір. Ми готові були навесні запросити Шевченка, але ми не можемо чекати безкінечно. В усякому разі, я, як і Берлусконі - католики, віримо і прощаємо...".

Террикон
Зараз ви читаєте новину «Галліані: свого часу "Реал" давав за Шевченка 75 млн. євро ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі