пʼятниця, 08 червня 2007 19:29

Галліані: "Джилардіно залишається в "Мілані"

 

Віце-президент італійського "Мілана" Адріано Галліані впевнений, що форвард команди Альберто Джилардіно залишиться в клубі, хоча тижнем раніше сам гравець виразив незадоволення своїм положенням в команді та намір розглянути інші пропозиції, повідомляє championat. ru.

- Я сподіваюся, Джила буде нападаючим "Мілана" на 10 років вперед, як Індзагі. Я впевнений, всі проблеми будуть залагоджені. Ми зустрілися з гравцем, його батьком і агентом кілька днів тому - всі залишилися задоволені, – заявив віце-президент.

Галліані відзначив, що футболіст повинен розуміти, що клуб вірить в нього, проте жоден гравець "Мілана" ніколи не вимагав поставити себе в основний склад. Джилардіно буде одним з чотирьох форвардів і вестиме з ними конкурентну боротьбу за місце в основі.

- Він молодий, сильний, і йому буде надано шанс, як і іншим гравцям. Буває неприємно починати матч на лаві запасних, але я впевнений, Альберто зрозуміє це. Це природно, що він хоче грати, інакше він би не був гравцем "Мілана" – підсумував Галліані.

За 2 сезони в "Мілані" тільки в серії А гравець забив 30 голів.

Зараз ви читаєте новину «Галліані: "Джилардіно залишається в "Мілані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі