пʼятниця, 30 листопада 2007 13:51

Галліані: постараємося допомогти "Шахтареві" залишитися в Лізі чемпіонів

Генеральний директор "Мілана" Адріано Галліані закликав своїх футболістів,  щоб те не стало, боротися з повною віддачею в найближчих іграх проти "Ювентуса" і "Селтіка", повідомляє www.football.ua.

Не дивлячись на те, що "Мілан" вже забезпечив собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів, в поєдинку проти шотландців буде названо ім"я переможця групи.

Спершу Адріано Галліані прокоментував матч в Португалії з "Бенфікою", який завершився з рахунком 1:1.

-Перший тайм був просто чудовий. І ми, і наші суперники грали класно, глядачі побачили голи. Другий там пройшов менш цікаво, навіть, не дивлячись на те, що в кінцівці Кака міг забити. Думаю, що нічия в матчі з "Бенфікою" - закономірний результат. Тим більше, навіть якщо б ми перемогли того вечора, все одно нам потрібно було б як мінімум грати внічию з "Селтіком" для того, щоб завойовувати перше місце в своїй групі, - сказав генеральний директор "Мілана".

- Перемога в групі для нас є обов"язковим завданням, оскільки ми завжди готуємося до того, що повторний поєдинок проводитимемо на своєму полі, а також перше місце в групі дасть нам переваги при жеребкуванні 1/8 фіналу, - додав Галліані.

Нічия на "Сан-Сіро" була б успішним результатом і для італійців, і для шотландців. Проте "Шахтар" нічийний результат майбутньої гри не влаштує, оскільки це позбавить донецьких футболістів шансів зіграти в Лізі чемпіонів навесні.

- Для нас дуже важливо завоювати путівку в Лігу чемпіонів і на наступний сезон, таким чином нам потрібно фінішувати в Серії А в першій четвірці. Ми втратили вже дуже багато очок на своєму полі, і наша ситуація в турнірній таблиці зараз не дуже хороша, - сказав Адріано Галліані про положення свого клубу в національному чемпіонаті.

Наприкінці керівник "Мілана" дав раду Філіппо Індзаги, з якою погодяться матері, які піклуються за своїх дітей.

- На вулиці -7 градусів, а він йде в одній легкій курточці! Якби після гри він висушив волосся феном і закутався в шарф, ймовірно, він не простудився б!
Зараз ви читаєте новину «Галліані: постараємося допомогти "Шахтареві" залишитися в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі