понеділок, 11 червня 2007 16:50

Гаджієв бачить у Гусині дуже перспективного тренера

 

Головний тренер раменського "Сатурну" Гаджі Гаджієв, 61 рік, розповів про те, яка буде роль в команді Андрія Гусина, 34 роки, який нещодавно став граючим тренером підмосковної команди, інформує www.football.ua.

- Андрій дуже хотів грати, але в Самарі таку можливість йому не тільки не дали, а, по суті, попросили звідти. На сьогодні ситуація така: він прагне виходити на поле, але через травму поки не може цього зробити. Як мені здається, Андрій може вирости в непоганого тренера, що вдається далеко не кожному футболістові, - сказав Гаджієв.

Про самарський період співпраці з Гусіним наставник "Сатурна" розповів так:

- Ще в минулому році, коли Андрій також отримав травму, я давав йому тренерські завдання. Гусін в цій ситуації проявив себе мислячою людиною. Плюс у нього є харизма. Недаремно він був капітаном і в Самарі, і в Києві, і в українській збірній. Нам потрібні молоді кваліфіковані фахівці. І якщо у "Сатурну" буде можливість узяти гравців подібного масштабу – із задоволенням працюватимемо.

Що стосується перспектив Гусіна як гравця, то, на думку Гаджієва, якщо він, відновивши сь після травми, зможе грати краще, ніж інші футболісти "Сатурну", то обов"язково виходитиме на поле.

Зараз ви читаєте новину «Гаджієв бачить у Гусині дуже перспективного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі