вівторок, 13 квітня 2021 09:33

Ф'юрі спрогнозував результат бою Джойса і Усика

Ф'юрі спрогнозував результат бою Джойса і Усика
Джо Джойс на думку Тайсона Ф'юрі сильніший, ніж Олександр Усик. Фото: pixabay.com

Британський боксер Тайсон Ф'юрі назвав свого земляка Джо Джойса фаворитом у бою проти українця Олександра Усика.

Він вважає, що Усик має переконливий вигляд у надважкій вазі, тому фаворитом поєдинку за титул "тимчасового" чемпіона світу WBO буде Джойс, каже він в інтерв'ю Behind The Gloves.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик розповів, чому не хоче битися із Джойсом

"Джойс легко зупинить Усика. Не думаю, що Усик зараз становить таку ж загрозу, як кілька років тому. Коли він бився в першій важкій вазі, він був хорошим. У нього було два бої в надважкій вазі, і в обох він докладав максимальних зусиль. Усик не мав добрий вигляд проти Чезза Візерспуна, який не був на рингу роками. Так само було й під час бою з Чісори. Якщо чесно, у тому бою я бачив нічию. Думаю, що Великий Джо переступить через нього. Це буде як бій середньоваговиків, тільки в надважкій категорії. Мені здається, що Джо його приб'є", - сказав Ф'юрі.

30 жовтня 2020 року Олександр Усик переміг британця Дерека Чісору одноголосним рішення суддів. Тепер українець претендує на чемпіонський бій з Ентоні Джошуа, але той має провести 2 бої проти Тайсона Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі спрогнозував результат бою Джойса і Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі