пʼятниця, 05 жовтня 2012 16:13

Футбольний коментатор Віктор Вацко став віце-президентом "Карпат"

Футбольний коментатор Віктор Вацко став віце-президентом "Карпат"
Найбільше Вацко хоче не нашкодити "Карпатам". Фото: fckarpaty.com.ua

У менеджменті львівських "Карпат" відбулися зміни

Посада віце-президента клубу зайняв 34-річний Віктор Вацко, прекрасно відомий українським вболівальникам як футбольний телекоментатор.

"Коли надійшла пропозиція з "Карпат" я, чесно кажучи, довго думав: приймати його чи ні. Найбільше, чого б я не хотів - це нашкодити "Карпатам".

Я завжди говорив, що львівські вболівальники неймовірні. Такого духу, такої атмосфери, як на стадіоні "Україна", немає ніде. Для мене особисто цей стадіон, ці вболівальники завжди були на першому місці. Тому я дуже не хочу їм нашкодити. Я мрію, щоб "Карпати" знову повернулися на високі місця, щоб вони щорічно грали в єврокубках. Хочу, щоб "Карпати" були сильною і харизматичною командою", - заявив Вацко.

"Я довго обдумував своє рішення, але наполегливість генерального директора "Карпат" Ігоря Дедишина та моя глибока повага до нього переконали мене. Тим більше, що ми з ним однодумці, є спільне бачення того, що і як потрібно робити.

Моє головне завдання - це розвиток клубу за кращими європейськими зразками. Сім років я пильно стежив за німецьким футболом. Тому знаю про клуби бундесліги досить багато і розумію, що можна багато чого зробити на їх манер", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше почесний президент "Карпат" Петро Димінський повністю передав управлінські повноваження клубом вболівальникам команди.

Зараз ви читаєте новину «Футбольний коментатор Віктор Вацко став віце-президентом "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі