середа, 28 липня 2021 15:04

Футбольний клуб знімається зі змагань після гри з командою українського олігарха

Футбольний клуб знімається зі змагань після гри з командою українського олігарха
Момент скандального матчу з "Металістом". Фото: Укрінформ

Президент футбольного клубу "Альянс" із першої ліги Сергій Демченко розповів, що клуб із Липової Долини знімається з чемпіонату.

"Зараз готуємо офіційні листи. На матч другого туру першої ліги проти "Оболоні" команда не поїде. Ми ліквідуємо всі футбольні проєкти: дитячі, районні, обласні", повідомляє "Трибуна".

Причиною став матч зі скандальним суддівством проти харківського "Металіста", де президент - Олександр Ярославський.

"Цей матч - остання крапля. Усе так збіглося. Можна сказати, що рішення спонтанне навіть для мене. Але все обмірковано й ухвалено. Зараз готую офіційний лист. Виставлю його на широкий загал. Я не кажу, що справа тільки в суддівстві. У мене були претензії і до своєї команди. Є незалежні від нас моменти, які мені не подобаються і не прикрашають український футбол. Ми сплатимо футболістам зарплату за два літні місяці, потім вони стануть вільними агентами. Кількох гравців хочуть бачити клуби УПЛ. У найближчі 10-20 років я навряд чи займуся футболом, - сказав Демченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доля форварда "Динамо" опинилася в руках узбецького футболіста

"Альянс" удев'ятьох закінчував матч першого туру проти харківського "Металіста". Крім того, у ворота команди із Сумської області призначили пенальті. "Металіст" знову, як і 10 років тому, фінансує олігарх Олександр Ярославський.

Зараз ви читаєте новину «Футбольний клуб знімається зі змагань після гри з командою українського олігарха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі