вівторок, 23 лютого 2021 10:06

Футбольний арбітр подає до суду на українського тренера

Футбольний арбітр подає до суду на українського тренера
Віталій Шумський очолює ПФК "Львів" з осені 2020 року. Фото: ПФК "Львів"

Український арбітр Микола Кривоносов збирається подавати позов до суду на тренера ПФК "Львів" Віталія Шумського за наклеп.

Арбітри матчу ПФК "Львів" - "Колос" вже написали пояснення епізоду в комітет арбітрів, і документи тепер передадуть у контрольно-дисциплінарний комітет, повідомляє Telegram-канал "Бомбардир".

Головний тренер ПФК "Львів" Шумський заявив, що отримав жовту картку від головного рефері матчу Віктора Копієвського через зауваження 4-го арбітра, щоб той спілкувався з ним українською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу традиційно "наїхав" на суддів

У своєму поясненні арбітри написали, що попередження Шумський отримав за системні зауваження в грубій формі арбітрам і публічні претензії протягом гри. Кривоносов навіть збирається подавати позов до суду за наклеп.

Справою також зацікавився уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, який зажадав пояснень щодо цього епізоду від УАФ.

У матчі 15-го туру УПЛ ПФК "Львів" програв вдома "Колосу" - 0:2. Львів'яни перебувають на 12-му місці турнірної таблиці. На 1-му місці УПЛ йде "Динамо", яке на 1 очко випереджає найближчого переслідувача "Шахтар".

.

Зараз ви читаєте новину «Футбольний арбітр подає до суду на українського тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі