пʼятниця, 19 вересня 2008 19:24

Футбольних хуліганів не пускатимуть на стадіон

Міністерство внутрішніх справ України має намір обмежити доступ вболівальників, що "проштрафилися", на стадіони. Про це сьогодні заявив заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Савченко.

"Ми зараз вже подали у Верховну Раду законопроект про внесення змін до Адміністративного кодексу....щоб можна було обмежити доступ на стадіон футбольних фанатів, тобто якщо він кілька разів допустив порушення, через суд вирішується питання, щоб позбавити його права заходити на стадіон" - сказав Савченко.

За словами замміністра, така норма існує в багатьох державах світу, зокрема, в таких країнах як Австрія, Швейцарія, Китай, і МВС України вивчає цей досвід, передає liga.net

Що стосується підготовки України до Євро-2012, Савченко відзначив, що на сьогоднішній день створена сумісна українсько-польська комісія з роботи в області безпеки, яку очолюють міністри внутрішніх справ двох країн. "На цьому етапі ми маємо загальні позиції, але у нас різна законодавча база" - відповів заступник міністра. 
Зараз ви читаєте новину «Футбольних хуліганів не пускатимуть на стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі