четвер, 05 червня 2008 15:19

Футбольні зірки, які не поїдуть на Євро-2008: склад команди

Сайт телеканалу "Євроспорт" запропонував свій варіант зіркового складу віртуальної футбольної команди. Вона складається зі знаменитих футболістів, яких ми не побачимо на полях Австрії та Швейцарії.

Отже, стартовий склад даної команди:

1. Олівер Кан (Німеччина) - знаменитий голкіпер залишив футбол на рівні збірних після чемпіонату світу 2006 року, нам не вистачатиме його безкінечних сварок з Йенсом Леманном.

2. Фабіо Каннаваро (Італія) - капітан чемпіонів світу та найкращий гравець 2006 року був травмований на тренуванні своїм колегою Джорджіо К"єлліні, який тільки виграє від відсутності стоппера "Реала" потраплянням в стартовий склад "адзуррі".

3.Пауль Шарнер (Автсрія) - один з найкращих на даний момент австрійських гравців посварився з тренером збірної Йозефом Хікерсбергером. Такі стосунки не дозволили футболістові "Вігана" потрапити в список.

4. Алессандро Неста (Італія) - минулого року відійшов від справ збірної, хоча не раз його кликали повернутися та зайняти звичну позицію в центрі оборони.

5. Томаш Росіцкі (Чехія) - капітан збірної Чехії та півзахисник "Арсеналу" звично для себе травмував коліно, та не зміг відновити хорошу спортивну форму до початку першості.

6. Кларенс Зеєдорф (Нідерланди) - голландці - давні майстри внутрішньо-командної ворожнечі, тому легендарний півзахисник "Мілана" став в одну мить непотрібен Марку ван Бастену.

7. Павел Недвед (Чехія) - чехи не змогли втретє вмовити свого лідера-ветерана повернутися до лав збірної.

8. Давід Трезеге (Франція) - незважаючи на те, що форвард "Ювентуса" забив 20 голів в серії А минулого сезону, тренер Раймон Доменек надав перевагу Ніколя Анелька та Бафетімбі Гомі.

9. Едуардо (Хорватія) - його жахливий перелом ноги став однією з найяскравіших миттєвостей сезону в поганому значенні. До наступного сезону ми не побачимо на полі цього натуралізованого бразильця.

10. Рауль (Іспанія) - 30-річний капітан "Реала" є недоторканим в Мадриді. У збірній його вже не чекають.

11. Франческо Тотті (Італія) - ще один чемпіон світу, якого не вмовили повернутися в склад збірної після виграшу чемпіонату світу 2 роки тому.

Серед запасних "Євроспорт" виокремив: Бакарі Санья (Франція) - травмований, Піппо Індзагі (Італія) - не взятий в склад, Луїш Фігу (Португалія) - супер-ветеран, Раян Бабель (Голландія) - травмований, та вся збірна Англії.

Зараз ви читаєте новину «Футбольні зірки, які не поїдуть на Євро-2008: склад команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі