вівторок, 23 жовтня 2007 14:27

Футбольні фанати підозрюються в різанині в Москві

Група підлітків 13-18 років, за попередніми даними – вболівальників "Спартака", після матчу "Спартак" – "Москва" – близько 16.00 годин – на вулиці академіка Власова напала на 46-річного бізнесмена Сергія Ніколаєва, уродженця Якутії, повідомляє "Труд" .

Озвірілі фанати на смерть забили його бітами й ножами, а наприкінці впритул вистрілили в голову фальшфейером. Ніколаєв помер на місці. На тілі виявили 10 ножових поранень і опіки голови.

Після цього злочинці попрямували у бік вулиці Наметкіна й жорстоко побили двірника – 37-річного громадянина Узбекистану Расулжона Гулішова. Після жорстоких побоїв і декількох ножових поранень йому все-таки вдалося вижити, але він до цих пір знаходиться в комі.

У тій же реанімації лежить ще один постраждалий двірник – 25-річний Голіб Кобілов.

Міліція, як це часто трапляється, приїхала на місце вже після закінчення безпорядків. Крім того, був госпіталізований учасник побоїща, десятикласник Станіслав Грибач. У куртці в юного "прихильника футболу" міліціонери виявили скривавлену "заточку". Підліток тут же став одним з головних свідків у справі про вбивство, яке вже порушила окружна прокуратура.

"Спартак", звісно, від цього відхрещується. Володимир Шевченко, керівник прес-служби "Спартака", заявив наступне:

"Офіційного підтвердження вся ця інформація поки не отримала. На даний момент я можу сказати лише одне – поки ніщо не указує на безчинства з боку фанів "Спартака".

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фанати підозрюються в різанині в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі