четвер, 25 вересня 2008 13:20

Футболістів штрафуватимуть через зайву вагу

Новий головний тренер бразильського футбольного клубу "Васку да Гама" Ренато Гаучо ввів систему штрафів для гравців, які мають зайву вагу. Про це повідомляє AP.

За словами Гаучо, він знає, що футболісти люблять багато істи, проте не дозволить гравцям із зайвою вагою виступати за його команду.

Футболісти "Васку" платитимуть по 300 реалів (165 доларів) в день за кожен кілограм зайвої ваги. Система штрафів вводиться з п"ятниці, 26 вересня. До цього дня у гравців є час на те, щоб скинути вагу, відзначив тренер.

Лікарі клубу провели спеціальне дослідження, за підсумками якого визначили оптимальну масу тіла кожного футболіста.

За даними прес-служби бразильського клубу, шість членів команди в даний час мають зайву вагу.

Серед них - відомий нападаючий Едмундо, який у складі збірної Бразилії став срібним призером чемпіонату світу 1998 року.

Гаучо був призначений головним тренером "Васку" 18 вересня. Він став вже п"ятим наставником команди з початку року. Після 26 турів чемпіонату Бразилії сезону-2008 "Васку" знаходиться на 17-м місці з 26 очками.

Всього в турнірі в серії А беруть участь 20 команд. За підсумками сезону чотири команди вилітають в серію B. У команди, що займає 16-е місце "Атлетіко Паранаенсе" - 27 очок.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Футболістів штрафуватимуть через зайву вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі