пʼятниця, 10 вересня 2010 15:29

Футболісти збірної України хочуть, щоб Калитвинцев залишився

Футболісти збірної України хочуть, щоб Калитвинцев залишився
Гравці збірної України як один сходяться на думці, що їм комфортно працювати з Юрієм Калитвинцевим і його помічниками. І тільки капітан збірної, Андрій Шевченко, як справжній дипломат сказав про те, що рішення про тренера мають приймати керівники ФФУ і він як справжній професіонал прийме будь-яке рішення.

Артем Федецький:

"Ми хочемо, щоб Калитвинцев залишився. Юрій Миколайович - чудовий фахівець. Я упевнений, у нього все вийде.

Ще після гри з Польщею я говорив про те, що йому просто треба дати час проявити себе і свій тренерський талант. Звичайно, нас можна було критикувати за гру в Польщі, але все одно дарма тоді всі накинулися на Калитвинцева. Найголовніше, що у збірної є майбутнє і ми в нього віримо".

Тарас Михалик:

"Якщо чесно, мені б дуже хотілося, щоб Калитвинцева залишили на посту головного тренера збірної. - З цим тренером приємно працювати, мені дійсно сподобалося.

Юрій Миколайович гарний психолог, керівник і, в цілому, людина. Та й увесь тренерський штаб підібрався дуже хороший. Звичайно, вирішувати вищому керівництву, але мені б хотілося, щоб залишилася вся команда наставників. Це було б правильно".

Андрій П"ятов:

"Взагалі-то питання про головного тренера можна було й не ставити. Звичайно, мені б особисто теж хотілося продовжити з ним працювати.

Він сам не так давно закінчив, тому у нього з усіма гравцями чудове спілкування та взаєморозуміння, як з молодими, так і з досвідченими хлопцями. Видно, що він як тренер ставить перед собою високі цілі і хоче їх досягти. Крім цього, відзначив би і його хороші людські якості".

Ярослав Ракицький:

"У мене від роботи з Калитвинцевим залишилися тільки хороші враження, хоча я і провів з національною збірною всього два тренування перед грою з Чилі.

Він чудовий тренер і весела людина. Завдання на матч пояснює дохідливо і зрозуміло, вміє знайти мотивацію. Я впевнений, що з цим тренером можна вирішувати завдання боротися за перемогу на Євро-2012".

Олександр Романчук:

"Тільки позитив. Хочеться, щоб не тільки він залишився тренером, але і зберігся весь нинішній тренерський штаб команди. Тренування у Калитвинцева мені теж сподобалися.

Багато роботи з м"ячами, акцент на командну гру. Треба старатися, і тоді у нас будуть шанси поборотися за призові місця на Євро. Здається, ще два роки, але насправді час летить дуже швидко. Іноземний тренер? Мені важко судити, оскільки зараз нинішній наставник чудово спрацювався з хлопцями. Якщо мене будуть викликати, я із задоволенням буду приїжджати, адже це національна збірна і честь країни".
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «Футболісти збірної України хочуть, щоб Калитвинцев залишився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі