понеділок, 24 червня 2019 21:22

Футболісти українського клубу приєдналися до акції на підтримку Грузії

Футболісти полтавської "Ворскли" приєдналися до акції грузинських гравців проти Росії. Спортсмени українського клубу сфотографувалися з плакатом.

22-го червня гравці декількох грузинських футбольних клубів вийшли на матчі чемпіонату країни в майках з антиросійськими гаслами. Зокрема, футболісти "Торпедо" з'явилися на полі в чорних майках з написами, які стверджують, що Росія окупувала частину території Грузії.

Акцію встигли підтримати в Україні, оскільки в УПЛ виступають гравці з Грузії. Футболісти "Ворскли" сфотографувалися з плакатом, на якому написано "20% моєї країни окуповані Росією".

На фото плакат держит грузинский защитник Андро Гиоргадзе. В прошлом сезоне за "Ворсклу" выступал еще один грузин – Александр Кобахидзе. Но пока не известно, находится ли он в расположении команды

Автор: Фан футбол
   Плакат тримає грузинський захисник Андро Гіоргадзе.
Плакат тримає грузинський захисник Андро Гіоргадзе.
На фото плакат тримає грузинський захисник Андро Гіоргадзе. У минулому сезоні за "Ворсклу" виступав ще один грузин – Олександр Кобахідзе. Та наразі не відомо, чи перебуває він у розташуванні команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три футбольні команди вийшли на матчі в антиросійських футболках

УЄФА відмовилися розглядати дії грузинських футболістів, оскільки матчі тамтешнього чемпіонату не відбуваються під їхньою егідою. Відтак, будь-які дисциплінарні заходи підпадають під юрисдикцію відповідних органів Грузинської футбольної федерації.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти українського клубу приєдналися до акції на підтримку Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі