середа, 16 травня 2018 12:11

Футболісти "Спортинга" готові розірвати контракти і не виходити на поле через напад фанатів

Футболісти "Спортинга" готові розірвати контракти і не виходити на поле через напад фанатів
Нападник "Спортинга" Дост постраждав найбільше. Фото: Record

Фінал Кубка Португалії між "Спортингом" та "Авешем" опинився під питанням. Футболісти лісабонського клубу можуть бойкотувати фінальний матч після того, як деякі з них зазнали нападу з боку фанатів клубу, повідомляє ojogo.pt.

У вівторок повідомляли, що близько 50 фанатів "Спортинга" вторглися на базу команди і побили деяких футболістів клубу. У нападника Баса Доста в результаті події виявилася розбита голова. Від дій фанатів також постраждали Руй Патрісіу, Вілліам Карвалью, Родріго Батталья і Йосип Мишич.

За підсумками інциденту, був затриманий 21 передбачуваний учасник нападу.

Як стверджує видання, першою реакцією гравців на те, що сталося було відмовитися від гри за кубок. Крім того, деякі навіть вважають, що інцидент допущений навмисно. Футболісти відмовляються розмовляти з президентом "Спортинга" Бруно де Карвалью і звернулися до компетентних фахівців з питанням можливості розірвання контрактів із клубом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'ясували фанати якої команди більше всіх випивають

Фінал Кубка Португалії запланований на 20 травня.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Спортинга" готові розірвати контракти і не виходити на поле через напад фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі