пʼятниця, 02 липня 2010 12:45

Футболісти "Арсенала" роздяглися у компанії моделей (ФОТО)
8

Фото: fcarsenal.com.ua

Футболісти ФК "Арсенал" (Київ) спільно з представницями модельного бізнесу взяли участь у фотосесії журналу L"Officiel-Украина.


Як повідомляє офіційний сайт клубу, фотографії гравців київського клубу можна буде побачити в номері журналу за липень-серпень під рубрикою "Спорт і мода".

"Зйомки цієї фотосесії проходили в момент футбольних тренувань на базі команди в смт Щасливе Бориспільського району. У фотосесії взяли участь гравці Ролан Гусєв, Андрій Єщенко, Сергій Погорєлий, Олександр Грицай, Богдан Шершун, Флорін Шоава" - йдеться в повідомленні клубу.

Варто відзначити, що на деяких фотографіях важко розгледіти модні новинки одягу. Оскільки футболісти представлені в обіймах моделей топлес або в одних спортивних трусах.

Нагадаємо, що це не перша спроба ФК "Арсенал" збільшити армію своїх уболівальників фотосесією з моделями. На початку 2008 року футболісти знялися в еротичному календарі журналу Playboy. Офіційним власником клубу виступає бізнесмен Вадим Рабинович.

За матеріалами ФК "Арсенал", proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Арсенала" роздяглися у компанії моделей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі