пʼятниця, 20 вересня 2013 12:11

Футболісти "Динамо" поговорили з фанатами після поразки від "Генка"
7

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Гравці "Генка" святкують перемогу над "Динамо"
Вболівальники "Динамо" проводжають гравців "Генка" аплодисментами

Троє футболістів київського "Динамо" Огнен Вукоєвич, Роман Безус та Олег Гусєв поспілкувалися з фанатами після поразки від бельгійського "Генка" у матчі 1-го туру групового етапу Ліги Європи.

Поєдинок проходив на "Олімпійському". Ажіотажу перед матчем не спостерігалося. Перекупники у розпачі продавали квитки дешевше, ніж у касах. У підсумку на гру прийшло трохи більше 30 тисяч глядачів. Більшу частину матчу вболівальники освистували команду. Деякі навіть не дочекалися фінального свистка і залишили арену раніше. Після закінчення поєдинку трибуни дружно скандували "Ганьба!".

Ультрас вели себе лояльніше і практично всю гру гнали "Динамо" вперед. Після закінчення гри кілька гравців підійшли до фан-трибуни подякувати за підтримку. Вукоєвич, Гусєв та Безус не обмежилися оплесками і поговорили з фанатами.

Про що конкретно говорили гравці і фанати невідомо, але після розмови футболістів проводжали оплесками і схвальними вигуками. У розмові з журналістами Гусєв зазначив, що йому вже соромно на вулицю виходити.

Капітан "Динамо" Андрій Ярмоленко, схоже, образився на глядачів, які освистували команду. Футболіст заявив, що "Динамо" потребує підтримки, а таким вболівальникам краще залишатися вдома.

Зовсім інші почуття та емоції були у гравців "Генка". Футболісти на радощах обіймалися і всією командою пішли дякувати своїм нечисленним прихильникам. Коли бельгійські "шахтарі" заходили у тунель, вболівальники "Динамо" з центральних секторів аплодували і вітали переможців. Гості відповіли тим же.

Додамо, що перед матчем трапився невеликий казус. Хлопчики, які виводили гравців "Динамо" на поле, не дочекалися гімну Ліги Європи і раніше, ніж потрібно побігли геть.

Першими з роздягальні почали виходити запасні гравці "Генка". Хлопці були засмучені, що їм не вдалося зіграти у переможному для їх команди матчі. Цікаво, що поговорити з журналістами у мікст-зону прийшли не тільки футболісти, але й тренери команди.

Останнім вийшов голкіпер Ласло Кетелеш, який вдало провів матч і зберіг свої ворота на замку. Угорський воротар довго відповідав на питання журналістів — хвалив "Динамо", свого візаві Максима Коваля та атмосферу "Олімпійського". Насамкінець сфотографувався з кількома охочими. Динамівці вже традиційно відмовились від спілкування з пресою.

Нагадаємо, "Динамо" програло "Генку" з рахунком 0:1. Єдиний гол на 62-й хвилині провів Жюльєн Горіус. У неділю кияни на "Олімпійському" приймуть львівські "Карпати".

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Динамо" поговорили з фанатами після поразки від "Генка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі